Jesteś tutaj
Strona główna > Kuchnia i zdrowie

Gotujemy po polsku

Boże Narodzenie to radosne i długo wyczekiwane święta. Zapach lasu, który wnosi do domu zielona choinka oraz aromaty świątecznych ziół i przypraw potrafią wprowadzić w magiczny nastrój. Nieodłącznym elementem świąt jest suto zastawiony stół, na którym nie może zabraknąć tradycyjnych polskich potraw. Przy ich przyrządzaniu warto sięgnąć po skomponowane według sprawdzonych receptur mieszanki przyprawowe Gotujemy po polsku Appetita.

Przygotowanie wigilijnego karpia, pstrąga czy łososia będzie prostsze z Przyprawą do ryby Appetita. Mieszanka autorsko skomponowanych aromatycznych ziół i przypraw nada im pełni smaku. Mieszanka doskonale sprawdzi się przy smażeniu, grillowaniu, pieczeniu, duszeniu czy gotowaniu na parze. Warto przyprawić rybę na godzinę przed obróbką.

Wśród świątecznych dań z kapusty prym wiedzie bigos, który jest kwintesencją staropolskiej kuchni. Tradycyjnego smaku doda mu Przyprawa do bigosu po staropolsku Appetita. Kompozycja ziół i przypraw wzbogaci zarówno jego wigilijną, postną wersję, jak i mięsną, podawaną w kolejne dni świąt.

Mieszanki przyprawowe Gotujemy po polsku Appetita to kompozycje aromatycznych ziół i przypraw, które ułatwią szybkie przygotowanie polskich dań o tradycyjnym smaku. Posiadają naturalne receptury, bez dodatku glutaminianu sodu.

Producent: Colian Sp. z o.o.
Produkty: Przyprawa do ryby (20g), Przyprawa do bigosu po staropolsku(30g),
Cena: ok. 1, 40 zł

Więcej informacji udziela:
Anna Wawra/ Kolterman Media Communications
tel. 22 392 06 23 kom. 510 081 103
e-mail: a.wawra@kmc-pr.pl

Appetita, Przyprawa do bigosu Appetita, Przyprawa do ryby

 

 

Dodaj komentarz

Top